Ordföranden har ordet

Bäste medlem i Blendafiber!

Vi har nu nått i mål med vårt gemensamma fiberprojekt. Alla medlemmar har nu fått fibern installerad och inkopplad i sin fastighet.CMslang10_liten Det tog oss nästan exakt två år. Som du kanske minns startade vi den 30 november 2009 med ett stormöte i Odensjö skola för att se om intresse fanns. Och det gjorde det.

Nu kan alla som vill koppla upp sig via fibern och köra internet, IP-telefoni och TV. Samtidigt med bästa kvalitet, högsta fart och största möjliga trygghet. Det är bara att välja tjänsteleverantör via de som finns i Wexnets nät. Många av oss är redan igång och det fungerar verkligen fantastiskt bra.

Vi har goda förhoppningar om att kunna slutredovisa det ekonomiska resultatet och på mötet fatta ett beslut om återbetalning av överskjutande medel.

Vi kommer också framåt att kommunicera med er medlemmar via e-post och vår hemsida. Därför är det viktigt att du har lämnat rätt e-mail adress till oss.

Maila din e-mail adress till info@blendafiber.se så vi kan säkerställa att vi har gällande adress i vårt register.

Håll koll här på vår hemsida och uppdatera dig om senaste nytt. Du vet väl att du kan skriva kommentarer här och låta andra ta del av dina erfarenheter.

Styrelsen för Blendafiber
genom
Christer Mårdh
Ordf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.