Omgjord hemsida

Välkommen till en ny hemsida med flera nya möjligheter och funktioner. Nu kan du kommentera och göra egna inlägg, söka och sortera efter kategorier. Därmed kan vi på ett enkelt sätt utbyta erfarenheter och synpunkter om våra olika operatörer och tjänster eller vad som är aktuellt för tillfället.

Allt som fanns på den gamla hemsidan finns också kvar. Här nedan hittar du ett utbud av innehållet, men du kan även nå allt annat som funnits med sedan starten, men som kanske inte är lika aktuellt längre, i högerkanten under Våra erfarenheter, eller här:

1. Bakgrund. Så här gick det till när vi startade projektet Blendafiber. Detta är ursprungligen publicerat på blendafiber.se fram till den 10 februari 2010.
2. Projektering. När Blendafiber projekterade och började undersöka förutsättningarna för att bygga ett byanät. Ursprungligen publicerat på blendafiber.se mellan den 11 februari och 3 mars 2010.

3. Projektstart. Projektet startades på allvar, så här gick det till när vi projekterade och beslutade oss för att bygga byanätet. Ursprungligen publicerat på blendafiber.se mellan den 4 mars och 8 april 2010.
4. Grävning. Den 8 april hölls uppstartsmöte med EON. Så här gick grävningen till. Ursprungligen publicerat på blendafiber.se mellan den 8 april och 19 september 2010.
5. Fiberanslutning och inkoppling. Här är våra erfarenheter från att blåsa fiber i de nedgrävda tomrören till att svetsa fibren och koppla samman dem till ett byanät. Ursprungligen publicerat på blendafiber.se mellan den 10 september 2010 och 20 november 2011.

3 tankar kring ”Omgjord hemsida

    1. Blendafiberadmin Inläggsförfattare

      Björns blogg funkar fint härifrån i Firefox och Chrome. Däremot verkar min Internet Explorer ha problem med hela blendafiber.se …

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.