Nu är allt lagat

I tisdags den 25/9 hölls styrelsemöte i Sunnanvik och då kunde vi stämma av att Blendafibers nät är lagat. Vi hade problem med att möss gnagt på fiberledningarna på så dumma ställen att det inte gick att laga utan var tvungna att blåsas och svetsas om. Hela nätet är nu i toppskick och det är ambitionen att det alltid ska vara så.Skåpen kommer nu att inspekteras med jämna mellanrum och fyllas på med grus eller annat som ska göra det svårare för mössen att ta sig in underifrån.

Andra saker som diskuterades var GPS-inmätning av nätet för att underlätta för digitala kabelvisningstjänster och på så sätt skydda vårt byanät mot oavsiktliga avgrävningar.

Alla mark och fastighetsavtal är nu påskrivna och kommer att delas ut eller skickas tillbaka till alla våra medlemmar. Får du ett kuvert med avtal som saknar din underskrift betyder det att vi bara fått in ett ex av avtalet och skrivit ut ett nytt ex till dig.

Något nytt styrelsemöte är ännu inte planerat, men har du synpunkter eller förslag till styrelsen är det bara att höra av sig till någon av styrelsemedlemmarna som du hittar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.