När kommer återbetalningen?

Hur går det egentligen med återbetalningen, och hur mycket blir det? Två bra frågor som fortfarande väntar på bra svar. Problemet är nämligen att alla bidrag och utbetalningar inte är klara ännu. savingpig

De sista ansökningshandlingarna är nu inskickade för alla de bidrag vi kan söka, men handläggningstiden är upp till 6 månader lång.

Det senaste beskedet från Länsstyrelsen är att vi har beviljats ett stöd på maximalt 300 000 kronor där 193 188 kronor kommer att betalas ut från EU.

Så här står det i Länsstyrelsens beslut om utbetalning via Länsstyrelsen:

Innan pengarna betalas ut kommer Jordbruksverket kontrollera att Länsstyrelsen fattat ett korrekt beslut. Om beslutet är felaktigt betalar Jordbruksverket inte ut några pengar utan skickar tillbaka ärendet till Länsstyrelsen som får fatta ett nytt beslut.

Det bästa svar vi kan ge just nu är därför att frågan ska tas upp på årsmötet där Blendafibers styrelse kommer att redovisa alla ekonomiska spörsmål och lyfta frågan om vi ska fortsätta invänta alla bidrag eller göra en delåterbetalning på sådant som är klart redan då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.