Invigning av byanätet Blendafiber

Dags för invigning av Blendafibers byanät!

17 oktober 2010

Torsdagen den 28 oktober håller Blendafiber invigningsfest. Hans Majestät Konungen har efter noggrant övervägande dessvärre beslutat att inte komma och inviga vårt byanät. Men vår alldeles egna bredbandskung har i alla fall lovat att ställa upp.

Ungefär samtidigt som detta möte hålls kommer nämligen de första fungerande fiberanslutningarna att tändas. Etapp 1 är så gott som färdigt och nu öppnar sig nya möjligheter för alla anslutna. Möjligheter som också kräver en del kännedom om vilka val som finns.

För att berätta och visa vad som är möjligt med fiberförbindelsen kommer såväl Wexnet som VÖKBY Bredband AB och VoiceTech Sweden AB för att berätta om sina tjänster.

Det här är alltså din chans att ställa frågor om bredband, ip-telefoni och bredbands-tv direkt till leverantörerna innan du gör ditt val. Du kan även räkna med att få några bra erbjudanden!

Klicka för att hämta inbjudan som pdf-fil.

Du som omfattas av etapp 2 och får fiber nästa år är förstås minst lika välkommen att delta och ställa dina frågor, för detta gäller ju dig också även om det inte kopplas in ännu.Så förbered dig gärna med kluriga frågor genom att titta in på Wexnets hemsida (www.wexnet.se) där du kan se och jämföra alla olika innehållsleverantörers tjänster och priser.

Varmt välkommen! Och ta gärna med en egen fikakorg!


Nej, kungen kommer inte. Men vi försökte i alla fall. Här nedan kan du läsa inbjudan till Kungen och brevväxlingen som följde. Som synes siktade vi på att ha invigningen redan den 26:e oktober, men då HMK inte kunde då försökte vi med den 28:e istället:

Blendafibers inbjudan till Hovet:
Hovets svar till Blendafiber:

Blendafiber låter Kungen bestämma tidpunkt:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.