Här finns årsredovisningen 2011


Här kan du hämta Blendafibers årsredovisning för 2011 som en PDF-fil.
28 april 2012

Årsredovisningen för Blendafiber Ekonomisk förening är idel munter läsning. Under året som gått har det tillkommit fyra nya fastigheter och vi är nu totalt 81 som erlagt insatskapitalet på 30 000 kronor. Grävningen av etapp 2, som omfattar 24 anslutningar i Skäggalösa, Sunnanvik och södra Odensjö påbörjades i augusti i samarbete med Eon och avslutades sista helgen i november.

Resultaträkningen ser bra ut och balansräkningen är verkligen munter läsning för alla medlemmar. Tack vare alla bidrag och allt samarbete med Eon finns det gott om medel kvar att betala tillbaka. Det bör dock tilläggas att alla kostnader och bidrag ännu inte är klara, men det ser fortfarande mycket bra ut. Läs själv.

Årsredovisningen finns tillgänglig här i form av en PDF-fil som du kan läsa direkt eller hämta och skriva ut på papper om du vill. Av kostnadsskäl kommer vi inte att dela ut den i pappersform på årsmötet. Men du är alltså varmt välkommen att själv hämta och skriva ut den genom att klicka här.

Vi kommer även att gå igenom årsredovisningen och förklara vad siffrorna innebär på årsmötet den 2 maj. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.