Dags för etapp 3?

När Blendafiber byggde byanät gjordes det i två etapper. Dels på grund av samförläggning med EON, dels för att det var praktiskt och vad vi mäktade med. På så sätt lyckades vi fånga upp cirka 80 procent av fastigheterna.

Av de 20 procent som idag saknar fiberanslutning i Odensjö och Skäggalösa har vi nu fått in ett knappt tiotal intresseanmälningar för att ansluta sig. Blendafibers styrelse har räknat på kostnaderna för att dra igång en tredje etapp och den 31 oktober hålls ett informationsmöte i Vrankunge skola om saken.

Du som medlem i Blendafiber är förstås också välkommen, men mötet hålls i första hand för att informera de som är intresserade av att ansluta. Här är inbjudan som nu skickas ut till dem som visat sitt intresse:


Till er som anmält intresse för fiberanslutning

Hej, och tack för din intresseanmälan! Ert hushåll är en av åtta som anmält intresse för att ansluta er till Blendafibers byanät. Enligt vår bedömning är intresset därmed tillräckligt stort för att det ska vara möjligt att gå vidare.

Om, när och under vilka omständigheter är dock en fråga för dig och de andra att ta ställning till. Därför kallar vi nu er till ett informationsmöte i Vrankunge skola den 31 oktober kl 19:00.

På mötet kommer vi i Blendafibers styrelse att presentera ett estimerat kostnadsförslag baserat på en gemensam etapp för just era fastigheter.

Vi kommer även att svara på era frågor och diskutera hur vi kan gå vidare.

En väsentlig sak för kostnaden är hur många som faktiskt väljer att gå med. Så känner du någon som kanske kan vara intresserad så ta gärna med dem också på mötet. Ytterligare intresserade kan sänka kostnaden för er som redan anmält intresse!

På samma sätt är det av största vikt att du som anmält intresse verkligen kommer på mötet. Utan dig blir förutsättningarna sämre för de andra att gå vidare.

OBS, du är inte förpliktigad till något. Mötet syftar till att ge er förutsättningar och möjlighet att gå vidare, om ni vill.

Medtag gärna egen fika som kan avnjutas under kvällen.

Välkommen, hälsar

Styrelsen för Blendafiber

Christer Mårdh (ordförande)

PS, vi som gick med i första omgången och haft ett mycket snabbt och väl fungerande bredband till såväl internet som tv och telefoni sedan 2011, kan varmt rekommendera att du också går med. Hur det fungerar och vad som skett tidigare kan du se mer om på:
www.blendafiber.se


 

3 tankar kring ”Dags för etapp 3?

 1. Per Friman

  Hej! Härmed anmäler jag intresse för fiberanslutning. Gäller fastighet Odensjö 2:10
  Vi ska försöka skicka en representant till mötet.

  Mvh
  Per

  Svara
  1. Blendafiberadmin Inläggsförfattare

   Tack för din intresseanmälan och välkommen på informationsmötet om saken den 31 oktober.
   Mvh Petter Hammarbäck, Blendafiber

   Svara
  2. Per Friman

   Hej!
   Anmäler mig till fiberuppkoppling!
   Odensjö 2:10

   Svara gärna på mitt mail så jag ser att allt är ok:)

   Mvh
   Per Friman

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.